• 29 Ιανουαρίου, 2022

Ράδιο Αρβύλα – Οργή Κανάκη για #Παναγιωτοπουλο:Τι είπε για την κοπέλα- θύμα, τι απάντησε στον Άδωνι

 Ράδιο Αρβύλα – Οργή Κανάκη για #Παναγιωτοπουλο:Τι είπε για την κοπέλα- θύμα, τι απάντησε στον Άδωνι

Στον απόηχο των αποκαλύψεων της δράσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της εκδίωξής του από την ομάδα, η εκπομπή ξεκίνησε και πάλι το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης απηύθυνε μήνυμα προς την κοπέλα – θύμα του πρώην συνεργάτη τους.

“Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που πρέπει να νιώθουν άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες. Μπράβο που σου συνέβη αυτό το πράγμα και κινήθηκες νομικά. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για οτιδήποτε χρειαστείς”, ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν, ενώ είπε πως “για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε”.

“Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας. Η επόμενη ήταν με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή, είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση το Ράδιο Αρβύλα. Μόνο το όταν το χαιρόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν ταιριάζει σε μας και γενικώς δεν μας ταιριάζει.

Το δεύτερο είναι ότι το χειρότερο πράγμα όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία”κατέληξε.

“Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για εμάς, θα πρέπει να εξηγήσουμε στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο Πολιτισμού και όσα ειπώθηκαν για την Λίνα Μενδώνη και τον Λιγνάδη, με μια σατυρική εκπομπή, που ούτε θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού, δεν ξέρουμε τι να πούμε για αυτό, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, τόνισε ο παρουσιαστής.

Ο Αντώνης Κανάκης πρόσθεσε: «Αν πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση αυτού του ανθρώπου και η κ. Μενδώνη κρυβόταν, ενώ εμείς είμαστε εδώ και απομακρύναμε αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αλλά πραγματικά, αφού κάνουμε ερωτήσεις, ας μας απαντήσει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε μερικά ερωτήματα. Εσείς που νομοθετείτε, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο, πολιτών και ανθρώπων, κοριτσιών και αγοριών, τα οποία δεν είναι επαγγελματικά; Εσείς το επιτρέπετε. Εσείς είστε ηθικοί αυτουργοί σε αυτό που συμβαίνει σε μια κοπέλα. Πώς κύριε Άδωνι Γεωργιάδη αντί να πάτε στην ουσία του περιστατικού, που είναι το θύμα, επιλέγετε να καλύψετε μια υπουργό σας; Εξηγήστε μας πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και ακόμα να περιμένει το πότε και αν θα δικαιωθεί; Πώς γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο από την πολιτεία που εκπροσωπείται; Που έχετε το θράσος να γίνονται αυτά τα πράγματα στη χώρα που διοικείται, λες και είστε μεσημεριανή εκπομπή. Με σεβασμό στις μεσημεριανές εκπομπές, περισσότερο από ότι σε εσάς. Να συμμετέχετε στο πανηγύρι αυτό, αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες. Συγχαρητήρια!».