Πρωτομαγιά: Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο

 Πρωτομαγιά: Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο

Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων από την Αττική ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και των προαστίων συνεχίζουν να εγκαταλείπουν με κάθε διαθέσιμο μέσο το λεκανοπέδιο, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, με την κατάσταση να είναι αρκετά ομαλή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η έξοδος.

Στις δύο εθνικές οδούς η κίνηση είναι ομαλή και δεν παρατηρείται -μέχρι στιγμής- ταλαιπωρία, ενώ χιλιάδες είναι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που αποφάσισαν να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου.

Παρέμβαση ΡΑΕ για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής – Διαπιστώνει έλλειμμα διαφάνειας, καλεί τους προμηθευτές σε διαβούλευση

Τροποποιήσεις δρομολογίων έχουν προγραμματιστεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, με τα τρένα να είναι μια ακόμη επιλογή για την έξοδο από την Αττική.

Πρωτομαγιά: Χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων
Η κυκλοφορία τόσο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου όσο και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας διεξάγεται χωρίς προβλήματα και με σταθερή ροή, με αποτέλεσμα όσοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Αττική ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς να μην υφίστανται ταλαιπωρία.

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί σε εγρήγορση για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Υπενθυμίζεται ότι, από τις 16:00 έως τις 22:00, σήμερα Παρασκευή (29/4) και από τις 08:00 έως τις 13:00, αύριο Σάββατο (30/4), ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Μανώλης Δράκος