• 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρόταση πρόσκληση Πολάκη σε Πλεύρη για τους εμβολιασμένους βουλευτές – Για να διαπιστωθεί το εύρος ανοσίας ενόψει 4ου κύματος

 Πρόταση πρόσκληση Πολάκη σε Πλεύρη για τους εμβολιασμένους βουλευτές – Για να διαπιστωθεί το εύρος ανοσίας ενόψει 4ου κύματος

Πρόκληση στον Θάνο Πλεύρη να προχωρήσει σε εξέταση τίτλου εξουδετερωτικών αντισωμάτων σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής οι οποίοι στην πλειοψηφία τους εμβολιάστηκαν τους δυο πρώτους μήνες του 2021 απευθύνει ο Παύλος Πολάκης.

Όπως διευκρινίζει, η μελέτη θα γίνει σε συνεργασία με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιο Δημόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

«Έτσι θα φανεί καθαρά το επίπεδο προστασίας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εν όψει του τέταρτου κύματος και αν πρέπει ή όχι να προχωρήσουν σε νέο εμβολιασμό. Νομίζω πως είναι μια μελέτη πρωτοποριακή και συμβολική που δεν θα έχει ο πρύτανης αντίρρηση να την διεξάγει και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της (εννοείται συγκεντρωτικά και ανωνυμοποιημένα) ούτε ο πρόεδρος της Βουλής βέβαια που ενδιαφέρεται για την υγεία μας και λειτουργούμε εδώ και ένα χρόνο σε ειδικό καθεστώς!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει ότι μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του θα δημοσιεύει τα αποτελέσματα της δικής του ανοσιακής κάλυψης μήνα-μήνα.