• 25 Νοεμβρίου, 2020

Προκλητικός Στυλιανίδης για το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης: Αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (vid)

 Προκλητικός Στυλιανίδης για το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης: Αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (vid)

Ο πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης στο OPEN, απαντώντας σε δημοσιογράφο που του είπε ότι «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δυο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν 6ωρο μάθημα, ενώ στα δημόσια δεν μπορούν», δήλωσε ότι «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

Και όλα αυτά την ώρα που η τηλεκπαίδευση εξελίσσεται σε ακόμη ένα κυβερνητικό φιάσκο με ανυπέρβλητες δυσκολίες σύνδεσης και κάποιους μαθητές να κάνουν μάθημα όλοι μαζί μέσα στο κρύο, όπως στον Πύργο Ηλείας.

«Το ακούσαμε κι αυτό!», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης στηλιτεύοντας την εξοργιστική απάντηση του κ. Στυλιανίδη.

«Του απάντησα φυσικά αμέσως ότι αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται. Φτάνει πια! Θα ‘πρεπε να κρύβονται, όχι τόσο ξεδιάντροπα να διαφημίζουν την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.