• 18 Ιανουαρίου, 2021

Πρόκληση εν μέσω πανδημίας από συνεργάτη του δημάρχου Αθηναίων: “Νοσταλγώ το σπίτι μου στο Μπάντεν-Μπάντεν και την Aston Martin μου”

 Πρόκληση εν μέσω πανδημίας από  συνεργάτη του δημάρχου Αθηναίων: “Νοσταλγώ το σπίτι μου στο Μπάντεν-Μπάντεν και την Aston Martin μου”

Mείζον θέμα ηθικής δημιουργεί η ανάρτηση αντιδημάρχου Αθηναίων και στενού συνεργάτη του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος προκαλεί το δημόσιο αίσθημα εν μέσω καραντίνας και με εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να βρίσκονται σε οικονομική απόγνωση. Εγείρεται πολιτικό ζήτημα για τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος πρέπει να παρέμβει και να απολύσει τον συνεργάτη του.

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων εκδήλωσε, με ανάρτησή του στα social media τη νοσταλγία του για το σπίτι του στην παραμυθένια συνοικία Μπάντεν Μπάντεν στην Γερμανία και την αγαπημένη του Aston Martin.

Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού, με τις μονάδες εντατικής θεραπείας να γεμίζουν και τον αριθμό των θανάτων να καταρρίπτει καθημερινά μακάβρια ρεκόρ ο Νικόλαος Μακρόπουλος νοσταλγεί τις ημέρες ξεγνοιασιάς που βίωνε την προ κορωνοϊού εποχή και πλέον το lockdown του έχει στερήσει.

Ειδικότερα λοιπόν, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων εκδήλωσε, με ανάρτησή του στα social media τη νοσταλγία του για το σπίτι του στην παραμυθένια συνοικία Μπάντεν Μπάντεν στην Γερμανία και την αγαπημένη του Aston Martin.

Εικόνα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε εν μέσω υγειονομικής κρίσης:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Την ώρα που θερίζει ο κορωνοϊός, εξωφρενική ανάρτηση από αντιδήμαρχο Αθηναίων: Νοσταλγεί το σπίτι του στο Baden-Baden και την αγαπημένη του Aston Martin

Πηγή: newpost.gr