• 30 Ιουλίου, 2021

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γηροκομείο Βόλου λόγω ανεμβολίαστων

 Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γηροκομείο Βόλου λόγω ανεμβολίαστων

Με προκήρυξη θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού και γενικών καθηκόντων, θα αντιμετωπίζει η Διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου (ΝΠΙΔ) το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την άρνηση εμβολιασμού της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων (επί συνόλου 55 εργαζομένων, μόλις οι 20 έχουν εμβολιαστεί).

Αυτό ανέφερε η ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι δύο από τους ηλικιωμένους (ένας άνδρας και μία γυναίκα) νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως υποστήριξε ο Παύλος Πάνου, πρόεδρος του γηροκομείου, «οι εκκλήσεις προς τους ανεμβολιάστους εργαζόμενους είναι επανειλημμένες, αλλά, δυστυχώς, η απόκριση είναι αρνητική, ακόμα και τώρα που έχουμε περιστατικά επιμόλυνσης και κυβερνητική απόφαση περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για εργαζόμενους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους. Επανήλθαμε και αυτή την εβδομάδα μοιράζοντας ερωτηματολόγια στους εργαζόμενους, αλλά δυστυχώς και πάλι, δεν έχουμε αλλαγή στάσης. Θέλω να διαβεβαιώσουμε τους συγγενείς των ηλικιωμένων, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό και φροντίζουμε για να παραμείνουν υγιείς. Έχουμε λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης και εκείνο ζητάμε και από κείνους. Να κάνουν λίγη υπομονή, να εξακολουθήσουν να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους -μέσω της τεχνολογίας φροντίσαμε έγκυρα να έχουν αυτή τη δυνατότητα- και όλα θα πάνε καλά».

Κοροναϊός: Mε μετάλλαξη Δέλτα το 50% των νέων κρουσμάτων