• 28 Νοεμβρίου, 2021

Πρώην υπουργός της ΝΔ θα πάει να ψηφίσει… Λοβέρδο

 Πρώην υπουργός της ΝΔ θα πάει να ψηφίσει… Λοβέρδο

Βρήκε και «γαλάζιο» υποστηριχτή ο Αν. Λοβέρδος. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Γιαννόπουλος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά και των συγκυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα όχι μόνο τον στηρίζει αλλά και θα τον ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και ας είναι μέλος της ΝΔ! Το όνομα του Θανάση Γιαννόπουλο βρίσκεται μεταξύ των 100 πανεπιστημιακών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου και όπως αποκάλυψε ο ίδιος θα γίνει και ψηφοφόρος του!

Ο κ. Γιαννόπουλος, διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007. Σε συνέντευξη του στο tvstar.gr επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε:

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός της ΝΔ και συνέχισε: «Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο».