• 15 Αυγούστου, 2020

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τη διπλή γυναικοκτονία στην Κηφισιά

 Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τη διπλή γυναικοκτονία στην Κηφισιά

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 35χρονος αστυνομικός ο οποίος την περασμένη Τετάρτη σκότωσε έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ισχυρίστηκε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς, όπως ανέφερε, η πρώην σύζυγος του, με την οποία είχαν χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία του με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και οκτώ ετών.

Ο 35χρονος αρνήθηκε πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και της φίλης της, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.

Όσο αφορά το γεγονός πως σκότωσε και τη φίλη της συζύγου του, ο 35χρονος ενώπιον του ανακριτή δεν έδωσε κάποια εξήγηση. Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε πως δεν την γνώριζε και πως την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, ανακαλώντας τα όσα προανακριτικά είχε πει ότι, δηλαδή, “αγαπούσε ακόμα τη γυναίκα του, την είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχε δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν”.

Από την πλευρά των συνηγόρων του υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.