• 24 Ιανουαρίου, 2021

Προειδοποίηση Χαρδαλιά για την επιστροφή Τσιόδρα (vid)

 Προειδοποίηση Χαρδαλιά για την επιστροφή Τσιόδρα (vid)

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο λοιμωξιολόγος θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υγείας. Η τελευταία κοινή ενημέρωση των δύο για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα είχε πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου.

Την ημέρα εκείνη ο κ. Χαρδαλιάς είχε προειδοποιήσει ότι εάν αρχίσουν ξανά οι κοινές ενημερώσεις με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

«Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει» είχε δηλώσει τότε ο κ. Χαρδαλιάς.

Κατά την τελευταία ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο κ. Τσιόδρας είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ αποχαιρέτησε τον κόσμο απαγγέλοντας στίχους.

«Μπορώ ακόμη να κλαίω και να τραγουδάω», είχε πει. «Με μόνο εφόδιο την ειλικρίνεια, την ομάδα μου και την ανεκτίμητη βοήθεια προσπάθησα να δίνω χρήσιμες πληροφορίες, να απαντώ στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για να βοηθήσω τους πολίτες. Δεν αισθάνθηκα τίποτα διαφορετικό από όλους σας. Αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα τόσο κοντά σας μέσω του τηλεοπτικού φακού και μέσω απαγορευτικού. Αισθάνθηκα κοντά σας και ας μην επικοινωνούσαμε με φυσικό τρόπο».
Και πρόσθεσε:

«Μπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα και με τα πιο μικρά. Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών. Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές».

Πηγή: sputniknews.gr