• 15 Ιουνίου, 2021

Προανακριτική – Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτη επιβεβαίωση της κακοστημένης φάρσας

 Προανακριτική – Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτη επιβεβαίωση της κακοστημένης φάρσας

Διάλογοι απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην προανακριτική φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας για τον Νίκο Παππά, που έκαναν ακόμα και τους κυβερνητικούς βουλευτές να χάσουν την ψυχραιμία τους όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν καυστικά ακόμα και «οι βουλευτές της ΝΔ έχασαν την ψυχραιμία τους και ξέσπασαν κατά του βασικού τους μάρτυρα, Χρήστου Καλογρίτσα».
Η χαρακτηριστική τους φράση: «πέντε μέρες τώρα έρχεσαι εδώ και δεν μας έχεις δώσει τίποτα, δεν έχεις καταθέσει κανένα στοιχείο» αποτυπώνει ανάγλυφα την απόλυτη ήττα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, που συνέχισε: «Η φάρσα τούς γύρισε μπούμερανγκ όταν ο Χρήστος Καλογρίτσας ομολόγησε το λάθος του να παραχωρήσει το 2015 τη δημοσκοπική εταιρεία GPO στην υπηρεσία Μητσοτάκη, μέσω του συνεταίρου και συνεργάτη του, Τάκη Θεοδωρικάκου».

Ο ίδιες πηγές παρέθεταν μάλιστα, φερόμενο διάλογο μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Χρήστου Καλογρίτσα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:

Πολάκης: «Εσύ που είσαι αριστερός, που λες ότι τα έκανες όλα από ιδεολογία, γιατί έδωσες την GPO στον Μητσοτάκη;».

Καλογρίτσας: «Τι να σου πω; Έχεις δίκιο».

Όπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο γεγονός ότι το σύστημα Μητσοτάκη ήθελε από τότε να φιμώσει τον Τύπο, αποτυπώνεται άλλωστε και από τα sms που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όσο για τα «περιβόητα» White House και White Porscha το… μυστήριο λύθηκε.»


Πολάκης: «Η συμφωνία του 2018, που κάνατε με τους Χούρι έγινε στο σπίτι τους. Τι χρώμα έχει αυτό το σπίτι; Πήγατε μέρα ή βράδυ;».

Καλογρίτσας: «Βράδυ».

Πολάκης: «Το βράδυ, το λευκό χρώμα δεν φαίνεται;».

Καλογρίτσας: «Φαίνεται».

Πολάκης: «Δεν ήταν άσπρο αυτό το σπίτι;».

Κελέτσης: «Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ερώτηση.

Πολάκης: «Μας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφέρει».

Κελέτσης: «Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ερώτηση».

Πολάκης: «Μήπως θυμάστε αν έξω από αυτό το σπίτι… Έξω από το σπίτι αυτό που πήγατε ήταν σταματημένο ένα υπερπολυτελές άσπρο αυτοκίνητο; Και τι μάρκα ήταν αυτό το αυτοκίνητο;».

Καλογρίτσας: «Θέλετε τώρα να σας πω για το White House και τη White Porscha; Ε, ξέρω αλλά δεν σας λέω».

«Με γεια το κάδρο (στο οποίο μπήκατε), κ. Μητσοτάκη!» καταλήγουν με νόημα οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.