• 27 Ιουλίου, 2021

Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας – Η επιθυμία της οικογένειας

 Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας – Η επιθυμία της οικογένειας

Με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (7/7), η Έρρικα Πρεζεράκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως η κηδεία της μικρής Αναστασίας θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής.

Παράλληλα η αθλήτρια έκανε γνωστή και την επιθυμία της οικογένειας, που αντί για στεφάνια επιθυμεί να φτιαχτεί ένας κήπος στη μνήμη της μικρής Αναστασίας.

Δείτε τι αναφέρει η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου.

«Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστάσιος μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντης.

Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κηπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρίς .

Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας» στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της .

Να σας έχει ο Θεός καλα …»

Πάτρα: Διασωληνώθηκε η 27χρονη που είχε κάνει Johnson & Johnson