• 4 Μαρτίου, 2021

Πραγματικό καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο με 35αρια

 Πραγματικό καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο με 35αρια

Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα ανέβει, φθάνοντας μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου. Για σήμερα Παρασκευή το σκηνικό του καιρού για τις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι ανάλογο με με τις προηγούμενες μέρες με βροχές από το μεσημέρι και μετά.

Στα Επτάνησα, τις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε όλο το Αιγαίο θα επικρατήσουν λίγες αραιές νεφώσεις και τα μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο ουρανός θα είναι σχεδόν αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν για ακόμη μία ημέρα κάποιες βορειοδυτικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές, όπου από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα αναμένεται να πυκνώσουν οι νεφώσεις και να σημειωθούν τοπικές μπόρες και βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.  

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν στα ορεινά της Χαλκιδικής και στις ορεινότερες περιοχές των ανατολικών τμημάτων του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.   

Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η θερμοκρασία στην Αττική θα φθάσει του 32 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη τους 28. Τη Κυριακή το θερμόμετρο θα ανέβει παραπάνω, φθάνοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.