• 28 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΣΠΕΡΤ: Όχι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης

 ΠΟΣΠΕΡΤ: Όχι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης

“Aυθαιρεσία της διοίκησης της ΕΡΤ” καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Κανένας να μην καταθέσει καμία δήλωση που αφορά την επιλογή του σωματείου και τις συνδρομές, που με σημερινό e-mail της ζητά η διοίκηση καταχρηστικά και παράνομα και να μην προβεί σε καμία ενέργεια που αφορά τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα. Η πλειοψηφία των συναδέλφων έχει αποφασίσει, έχει δώσει εξουσιοδοτήσεις στα σωματεία που εκπροσωπείται και αυτά με την σειρά τους τα έχουν καταθέσει στη διοίκηση (εκ του λόγου αυτού γίνονται και οι παρακρατήσεις σήμερα).

Ξανά μαζί Λιάγκας και Σκορδά

Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης καταδεικνύει γι’ άλλη μια φορά τις προθέσεις της για χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος και την απαξίωσή του. Όπως μας ενημέρωσαν σωματεία – μέλη μας εκκρεμεί συνάντηση με την διοίκηση που έχει αιτηθεί εδώ και πολλές μέρες και έχει σταλεί εξώδικο γι’ αυτό το θέμα, καθώς επίσης έχει κατατεθεί από χτες αίτημα τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας.

Οι αντιδημοκρατικές ενέργειες της διοίκησης (και μάλιστα παραμονή εκλογών σωματείων) αποσκοπούν στη τρομοκράτηση των εργαζομένων και έμμεση επέμβαση στη βούληση και στην ελεύθερη έκφρασή τους.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και τα σωματεία – μέλη της θα σας ενημερώσουν μετά την τριμερή σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο Εργασίας.

Κανένας δεν στέλνει καμία δήλωση!

Να μας καταγγείλετε οποιαδήποτε πίεση σας ασκηθεί.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ «ΟΔΗΓΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ».