• 29 Ιανουαρίου, 2022

Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση με τη διαρροή των ροζ βίντεο του Lamanif ο τράπερ Light

 Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση με τη διαρροή των ροζ βίντεο του Lamanif ο τράπερ Light

Εμπλεκόμενος και στην υπόθεση με τη διαρροή ροζ βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστεί ο ράπερ Lamanif, είναι ο Light, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο γνωστός τράπερ έπρεπε να εμφανιστεί στο Τμήμα Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, ώστε να καταθέσει για την υπόθεση, καθώς ο Lamanif τον κατηγορεί ότι εκείνος ήταν που διέρρευσε τα ροζ βίντεο.

Ο τράπερ δεν πήγε ποτέ για κατάθεση στο Τμήμα Εκβιαστών. Μετά τις σημερινές εξελίξεις και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, ο Light αναμένεται να οδηγηθεί και στο Τμήμα Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαρροή των ροζ βίντεο του Lamanif.

Η διαρροή των ροζ βίντεο του Lamanif και το θρίλερ της εξαφάνισής του

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ράπερ Lamanif -κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας- είχε εξαφανιστεί μετά τη διαρροή ροζ βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Μάλιστα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους δικούς του ανθρώπους αλλά και την κινητοποίηση των Αρχών. Μερικά 24ωρα αργότερα, ο ράπερ βρέθηκε σώος, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σε εξωτερικό χώρο δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη.

Μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύθηκε. Έπειτα από πέντε ημέρες εξετάσεων και ψυχιατρικής εκτίμησης από τους ειδικούς, κρίθηκε ότι ο 24χρονος μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του, ενώ ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Στη συνέχεια, ο ράπερ που κατήγγειλε και εκβιασμό με τα ροζ βίντεο, έφυγε για τη Γερμανία, όπου ζει ο πατέρας του.