• 27 Ιουλίου, 2021

Πώς έγινε το τροχαίο με τον Φάνη Χριστοδούλου-Σε τι κατάσταση είναι-Η περιγραφή του συνεργάτη του

 Πώς έγινε το τροχαίο με τον Φάνη Χριστοδούλου-Σε τι κατάσταση είναι-Η περιγραφή του συνεργάτη του

Ο Φάνης Χριστοδούλου είχε τροχαίο με τη μηχανή του στην Πάρο, με αποτέλεσμα να έχει σπάσει κάποια σημεία του σώματός του. Τι είπε συνεργάτης του.

O παλαίμαχος μπασκετμπολίστας οδηγούσε τη μηχανή του στη Νάουσα της Πάρου, όπου διατηρεί και πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ εδώ και πολλά χρόνια, όταν, σύμφωνα με συνεργάτη του, ένας οδηγός αυτοκινήτου δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου

«Έχει χτυπήσει με τη μηχανή. Πήγαινε κανονικά στην ευθεία του με το μηχανάκι του και βγήκε κάποιος από ένα μαγαζί με αυτοκίνητο στον δρόμο, χωρίς να δει προφανώς και έπεσε πάνω του» αναφέρει ο συνεργάτης του Φάνη Χριστοδούλου στο Sputnik.

“Παραπληροφόρηση η μεταφορά στην Αθήνα”

Η σύγκρουση του Φάνη Χριστοδούλου με το αυτοκίνητο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά, όπως μετέφερε η γυναίκα του θρύλου του μπάσκετ στον συνεργάτη τους, δεν χρειάστηκε η μεταφορά στην Αθήνα.

«Έχει σπάσει κάποια σημεία του σώματος, στον ώμο, στα πλευρά και επίσης έχει στο κεφάλι είναι λίγο τραυματισμένος. Θεωρούμε πως δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι ακόμα στο Κέντρο Υγείας της Πάρου στην Παροικιά. Δεν έχει διακομιστεί ακόμα. Είναι λάθος πληροφόρηση και “ράδιο αρβύλα” η μεταφορά στην Αθήνα, επικοινώνησα πριν πέντε λεπτά με τη γυναίκα του» μας επισήμανε.

“Τον ράβουν στο κεφάλι, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρότερο”

Ο Φάνης Χριστοδούλου, αυτή την ώρα, δέχεται τις ιατρικές βοήθειες και κάνει ράμματα στο κεφάλι, ενώ αργότερα θα φανεί αν χρειαστεί η μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας Πάρου στην πρωτεύουσα.

«Τον ράβουν στο κεφάλι τον άνθρωπο και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις για το κεφάλι. Απ’ ό,τι μου μετέφερε η γυναίκα του, αν της το είπε ο Φάνης Χριστοδούλου, πήγαινε στη διαδρομή του και του βγήκε ο άλλος στον δρόμο χωρίς να προσέξει και τον έκοψε στην ουσία στην πορεία και έπεσε πάνω του. Στο θέμα της υγείας του, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Βρίσκονται προς το παρόν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου» κατέληξε.

Πηγή: sputnik.gr

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.