Πορτοσάλτε: Ζητώ δημοσίως συγγνώμη από τον Κοτζιά, τον ειρωνεύτηκα, ήταν λάθος μου (vid)

 Πορτοσάλτε: Ζητώ δημοσίως συγγνώμη από τον Κοτζιά, τον ειρωνεύτηκα, ήταν λάθος μου (vid)

Συγγνώμη ζήτησε δημόσια σήμερα από τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κι Εξωτερικής Πολιτικής Νίκο Κοτζιά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος χθες τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σχολιάζοντας ανάρτηση που είχε κάνει πριν από 4,5 χρόνια κατά του τότε υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις απειλές που δεχόταν για την Συμφωνία των Πρεσπών:

«Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Ζητάω δημοσίως συγγνώμη, τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου».

Την Τρίτη ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Twitter αφού καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, τον κάλεσε να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

«Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε τις 1.000 απειλητικές επιστολές και τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα “των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού έκανα το καθήκον μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ν. Κοτζιάς.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από τον Νίκο Κοτζιά, απάντησε στην  ανάρτηση του πρώην υπουργού τα εξής:

«Καθώς κύριε Κοτζιά, «καταδικάσατε» με συνοδευτικό το «αλλά» σας την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μου, δείτε το σχόλιο μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 15/6/22. Για να μη μένουν εντυπώσεις που ικανοποιούν τον μηχανισμό οπαδών στο τουίτερ…», υποστήριξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μανώλης Δράκος