• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Πόλεμος στην ΕΡΤ για τον Πετρούνια – Κραυγές από το κοντρόλ για το φιάσκο (vid)

 Πόλεμος στην ΕΡΤ για τον Πετρούνια – Κραυγές από το κοντρόλ για το φιάσκο (vid)

Σάλο στο πανελλήνιο προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια με την οποία προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων.

Μάλιστα, η ΕΡΤ αντί να ζητήσει συγγνώμη, έριξε την ευθύνη στους «Ιάπωνες σκηνοθέτες».

οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Τόκιο 2020» όπου παραδέχτηκαν το φιάσκο της διοίκησης. Μάλιστα, η δημόσια παραδοχή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κοντρόλ της εκπομπής, δημιουργώντας έντονη αμηχανία στο πλατό.

Ιάσων Αποστολόπουλος: Πως ματαιώθηκε αιφνιδίως από την Προεδρία της Δημοκρατίας η παρασημοφόρηση του διασώστη- Η παρέμβαση Μπογδάνου

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Αναστασοπούλου υπενθύμισε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 υπήρχε παράλληλη σύνδεση που έδειχνε αποκλειστικά την Κατερίνα Στεφανίδη. «Αυτό που αποδίδεται ευθύνη στην ΕΡΤ είναι ότι δεν υπήρχε ένα δικό της feed» άρχισε να λέει από την πλευρά του ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιώργος Λυκουρόπουλος, ομολογώντας το φάουλ της διοίκησης. Κάπου εκεί οι υπεύθυνοι του κοντρόλ αποφάσισαν να διακόψουν τους δημοσιογράφους κραυγάζοντας «Τι κάνετε αυτή τη στιγμή; Τι κάνετε;».

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό: