• 21 Απριλίου, 2021

“Πόλεμος” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με μενού την…εστίαση

 “Πόλεμος” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με μενού την…εστίαση

“Πόλεμος” ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει για το άνοιγμα της οικονομίας μετά την τηλεδιάσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της εστίασης κατά την οποία άσκησε κληρή κριτική για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο σε σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

“Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το “όχι σε όλα”, κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests” τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα” προσθέτει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της στην οποία επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Το…γάντι σήκωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει ότι η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα.

Όπως σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, “το θράσος, όμως, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς τους αντιπάλους όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια”.

«Θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης» τονίζει.

«Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί. Είναι προφανές ότι δεν μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο», καταλήγει.

Απάντηση στην ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου σχετικά με το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνάντησή του με τους επιχειρηματίες της εστίασης δίνει η Νέα Δημοκρατία με νέα της ανακοίνωση.

“Η ΝΔ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να επισυνάψει το βίντεο του κ. Τσίπρα που μιλάει από μόνο του”, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στη δήλωση του κ. Ηλιόπουλου.

“Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση του κ. Ηλιόπουλου από την εικόνα του αρχηγού του” καταλήγει η δήλωση της Νέας Δημοκρατίας.