• 10 Μαΐου, 2021

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση Ρωμανού

 Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση Ρωμανού

Συνεχίζεται η πολιτική ένταση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ανάρτηση του εκπρόσωπου τύπου του κόμματος της Πειραιώς Νίκου Ρωμανού για τα γραφήματα που χρησιμοποίησε ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για την πανδημία.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με νεότερη ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι δεδομένης της παραμονής του Νίκου Ρωμανού στη θέση του, η ευθύνη της ανάρτησης, βαρύνει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρατίθεται:

«Ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που δεν ντράπηκε να συγκρίνει ανθρώπινες απώλειες με δημοσκοπήσεις, παραμένει ακόμα στη θέση του; Η ευθύνη της συγκεκριμένης χυδαιότητας βαραίνει στο ακέραιο τον κ. Μητσοτάκη»

Η Απάντηση της Ν.Δ.

Ανακοίνωση εξέδωσε -ως απάντηση- και η Νέα Δημοκρατία στην οποία σημειώνει ότι ο Ν. Ρωμανός κατέδειξε την “γελοία -όπως τη χαρακτήρισε- δημιουργική στατιστικής τους” παραθέτοντας ακολούθως και τα σχετικά γραφήματα.

Στην ανακοίνωση της Ν.Δ. συγκεκριμένα σημειώνεται:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του ενοχλήθηκαν που ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατέδειξε ότι με την γελοία δημιουργική στατιστική τους, αντιστρέφουν την πραγματικότητα παίζοντας με νεκρούς», ενώ συνεχίζει

«Δεν τους ενόχλησε η αθλιότητα της εργαλειοποίησης θανάτων μέσω Syriza statistics. Τους ενόχλησε ότι την αποκαλύψαμε. Κάποτε έστηναν fake συντονιστικά για να αποκρύψουν νεκρούς, σήμερα δημιουργούν fake statistics για να τους πολλαπλασιάσουν, στοχοποιώντας σταθερά όποιον τους ξεμπροστιάζει. Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή τους την αθλιότητα και να ζητήσουν συγγνώμη, πρωτίστως από τις οικογένειες των θυμάτων».

Τα γραφήματα που ακολουθούν τη δήλωση της Ν.Δ.:

Η Ανάρτηση στο twitter του Ν. Ρωμανού: