Πολάκης: Τι θα κάνετε; Θα παρακολουθείτε απαθείς τις “δουλειές” της κυρίας Νικολάου;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς πόσο ακόμα θα παρακολουθούν αμέτοχοι τις απευθείας αναθέσεις που πραγματοποιεί η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

«ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ;;;Θα παρακολουθείτε απαθείς την ολοκλήρωση της «δουλειάς» της κυρίας ή θα κάνετε κάτι ;;;» σχολιάζει μεταξύ άλλων στην αιχμηρή του δημοσίευση στο facebook, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζοντας να φέρνει στη δημοσιότητα τις απευθείας αναθέσεις τόσο της κ. Νικολάου όσο κι άλλων «γαλάζιων» παιδιών.

Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή του, η κυρία Νικολάου συνεχίζει να μην τηρεί τις προδιαγραφές που το ίδιο το υπουργείο Υγείας όρισε όσον αφορά τα τεστ για τα οποία θα δικαιολογείται η κάλυψη τους από τον ΕΟΠΥΥ και τα οποία θα πρέπει να είναι καταχωρημένα στη λίστα του ΠΟΥ προχωρώντας παράλληλα σε απευθείας αναθέσεις όπως αυτή στις 25 Νοεμβρίου με την προμήθεια rapid test για χρήση στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας που ούτε βρίσκονται στην λίστα του ΠΟΥ και κοστίζουν και το εξωφρενικό ποσό των 15 ευρώ.

Παναγιώτης Δρίβας