• 24 Οκτωβρίου, 2020

Πολάκης: “Τι ακριβώς σώζει ο Πατούλης”- Αιχμηρό σχόλιο για το εξώφυλο της Kedenews

 Πολάκης: “Τι ακριβώς σώζει ο Πατούλης”- Αιχμηρό σχόλιο για το εξώφυλο της Kedenews

Σε εξαιρετικά έντονο ύφος κινήθηκε σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με αφορμή πρωτοσέλιδο της έκδοσης «KedeNews» που φιλοξενεί ειδησεογραφία αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος.

Το πρωτοσέλιδο, όπως το έχει αναρτήσει σε φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης απεικονίζει τους κ.κ. Πατούλη, Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Μητσοτάκη (με αυτή τη σειρά!), συνοδευόμενους από τη φράση «Σώζουν την Ελλάδα».

«Το λιβανιστήρι και το θυμιατό έχει πάει σε άλλα επίπεδα», απαντά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζοντας τα γενναία ποσά που έχουν διοχετευτεί προς φίλια προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης.

«ΛΕΣ να ξαναενεργοποιηθηκε ως αγωγός χρηματοδότησης για να επανέλθουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του ταΐσματος των ερπετών της δημοσιογραφιας και του μαύρου πολιτικού χρήματος;;;; ΜΠΑααα ,αποκλείεται ,μάλλον η κλεισούρα στο σπίτι μου δημιουργεί παραισθήσεις…», αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης με την υπόσχεση ότι «για αυτά θα λογαριαστούμε και τώρα και μετά».

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Το λιβανιστήρι και το θυμιατό έχει πάει σε άλλα επίπεδα!!!

ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ:

-11 μυρια από Μαξίμου

-3,5 μυρια από Ψηφιακής πολιτικής (η δόση για τις άδειες των καναλιών για το 2020 που δε θα πληρώσουν φέτος)

-15 μυρια από τις Περιφέρειες (μέχρι στιγμής)

ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ…. Τρανό παράδειγμα η κυκλοφορία τώρα εν μέσω κρίσης της τρομερής και παγκοσμίως άγνωστης εφημερίδας KEDENEWS !!! με αυτό το εξώφυλλο….

ΥΓ1.Ο Πατουλης τι ακριβώς σώζει;;; Εδώ εν μέσω πανδημίας έκανε αγορά για λαγουδάκια και αυγουλάκια για το Πάσχα από την περιφέρεια!

ΥΓ2. Γιατί μόλις είδα αυτή τη φωτό μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το σάιτ (www.ellinesdimarxoi.gr

) που ειχε χρηματοδοτηθεί το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ με καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρώ;;;

ΛΕΣ να ξαναενεργοποιηθηκε ως αγωγός χρηματοδότησης για να επανέλθουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του ταΐσματος των ερπετών της δημοσιογραφιας και του μαύρου πολιτικού χρήματος;;;; ΜΠΑααα ,αποκλείεται ,μάλλον η κλεισούρα στο σπίτι μου δημιουργεί παραισθήσεις…

Ε ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ πάλι business as usual!!

ΝΑΙ ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!…