• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

 Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνδα, έως το ύψος καταστήματος Jumbo και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη έως και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων τη νύχτα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ρεύμα από Μέγαρα προς Αλεμποχώρι στη Θέση Λούμπα.

Το τελευταίο 24ωρο οι κλίσεις που έχει λάβει το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο και κοπές δέντρων, εξαιτίας της κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα ξεπερνούν τις 1300. Περισσότερες από 700 αφορούν στην Αττική.

Άνοιξαν η λεωφόρος Κηφισού και η Παραλιακή, λίγο πριν τις 6.30 το πρωί.

Να σημειωθεί ότι σήμερα:

  • Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες εκτός από τις αναγκαίες υπηρεσίες για τη διαχείριση του φαινομένου
    Ενθαρρύνεται η τηλεργασία σε όλον τον ιδιωτικό τομέα.
  • Αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία. Είναι ήδη κλειστά σε Αττική, Χαλκιδική, Εύβοια.
  • Κλειστοί θα μείνουν οι βρεφονηπιακοί και οι δομές ΑΜΕΑ Αττική, Σάμο Ικαρία, Κέρκυρα, Χαλκιδική.
  • Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρίες ώστε υπάρξει συνδρομή του ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.