• 29 Ιανουαρίου, 2022

Ποια είναι η αιτία θανάτου της 27χρονης που πέθανε μετά από καισαρική

 Ποια είναι η αιτία θανάτου της 27χρονης που πέθανε μετά από καισαρική

«Εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση», έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 27χρονη, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Αγγελική Τσιόλα, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσία Πατρών.

Η ίδια μιλώντας στο thebest.gr, πρόσθεσε ότι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων, που εμπεριέχουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Η ιατροδικαστής τόνισε παράλληλα ότι «συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου».

Η 27χρονη Δώρα, κατέληξε το περασμένο Σάββατο (6/6) στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν, μετά από τις επιπλοκές που παρουσίασε, ύστερα από την καισαρική επέμβαση. Η νεαρή κοπέλα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και στη συνέχεια, διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό. «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. H οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου προ ημερών.