• 21 Οκτωβρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ για θεωρίες συνωμοσίας: “Από ήρωες γίναμε απατεώνες. Αντί για εμβόλιο κάνουμε φυσιολογικό ορό”

 ΠΟΕΔΗΝ για θεωρίες συνωμοσίας: “Από ήρωες γίναμε απατεώνες. Αντί για εμβόλιο κάνουμε φυσιολογικό ορό”

Mε αφορμή την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού για τον εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τα fake news και τους ψεκασμένους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «απαίσιες απόψεις διακινούνται για τους χθεσινούς εμβολιασμούς, οι οποίες θίγουν την τιμή και την υπόληψη μας».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «τέτοιες απόψεις θίγουν την επαγγελματική ευσυνειδησία μας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

“Κλάμα” στα social για τα εκατ. εμβόλια σε… φορτηγάκι και τα εκατ. στα ΜΜΕ – Η σατιρική ανάρτηση της Ακρίτα

«Χθές πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία με απόλυτη επιτυχία.

Οι ψεκασμένες απόψεις που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θίγουν τη τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας που εμβολίασαν τους Πολιτικούς και Πολιτειακούς παράγοντες , θίγουν επίσης και όσους συναδέλφους εμβολιάστηκαν.

Ξαφνικά από ήρωες γίναμε απατεώνες.Αντί για εμβόλια κάνουμε φυσιολογικό ορό. Ντροπή να διακινούνται τέτοιες απαίσιες απόψεις. Στη πραγματικότητα βλέπουν οι αρνητές των εμβολίων να χάνουν έδαφος και άρχισαν το πόλεμο λάσπης. Θα κινηθούμε νομικά. Τέτοιες απόψεις θίγουν την επαγγελματική ευσυνειδησία μας. Χθές μαζί με τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες εμβολιάστηκαν 60 συνάδελφοι στο Σωτηρία, 50 στο Αττικό και 45 στον Ευαγγελισμό. Όλοι χαίρουν άκρας υγείας. Προς θλίψη των αρνητών….

Το ζήτημα είναι να πείσουμε όλους τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν. Μόνο το 40% δήλωσε συμμετοχή και η προθεσμία έκλεισε.Με πειθώ και ενημέρωση. Όχι τελεσίγραφα.

Να ανοίξει νέα προθεσμία.

Σήμερα αρκετοί συνάδελφοι που δήλωσαν ναι στον εμβολιασμό καλούνται να εμβολιαστούν και αρνούνται. Ζητάνε πίστωση χρόνου. Χάσαμε 17 συναδέλφους από κορωνοιο εκ των οποίων τους 16 συναδέλφους στους δύο τελευταίους μήνες.

13 συνάδελφοι βρίσκονται στις ΜΕΘ διασωληνωμένοι.

3,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο μέχρι τώρα και δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Ως εκ τούτων μονόδρομος ο εμβολιασμός μας».