• 23 Ιανουαρίου, 2022

Πληθαίνουν τα στοιχεία στην επίθεση με βιτριόλι: “Μίλησε” το κινητό της 35χρονης – Έφθασε στον ανακριτή

 Πληθαίνουν τα στοιχεία στην επίθεση με βιτριόλι: “Μίλησε” το κινητό της 35χρονης – Έφθασε στον ανακριτή

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη αρκετά βράδια του Ιουνίου, «έστηνε καρτέρι» έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό, που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματος της.

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη – “Αν έχει το ακαταλόγιστο, κρίνεται αθώα”

Μάλιστα οι λήψεις είναι νυχτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Αυτό το υλικό, αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.

‘Εφθασε στον ανακριτή

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έφθασε στην Ευελπίδων. Η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί στις 10:00 και καλείται να απαντήσει -μεταξύ άλλων- εάν αποδέχεται όσα αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η 35χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για απείθεια, ενώ δεν αποκλείεται να κριθεί προσωρινά κρατούμενη σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, καθώς αυτό προβλέπεται για το εν λόγω αδίκημα.