• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πλήρωσαν ακριβά το πόκερ 10 Λαρισαίοι

 Πλήρωσαν ακριβά το πόκερ 10 Λαρισαίοι

Πόκερ συνελήφθησαν να παίζουν δέκα άτομα στην Λάρισα το πρωί της Τετάρτης.

Σε όλους επιβλήθησαν πρόστιμα, ενώ οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δεκατέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δέκα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και οι υπόλοιποι τέσσερις για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Με lockdown θα πάει ο Ιανουάριος και… βλέπουμε – Ούτε λόγος για επιστροφή στα σχολεία μετά τις γιορτές

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας κατέλαβαν σε οικία, δέκα από τους συλληφθέντες να διενεργούν με τραπουλόχαρτα το παράνομο τυχερό παίγνιο, «POKER», τη διεξαγωγή του οποίου διοργάνωσε ένας εξ αυτών.
Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, που βρίσκονταν στην οικία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο τράπουλες των 52 φύλλων, μάρκες διάφορων χρωματισμών και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.
Σε βάρος όλων των ανωτέρω ατόμων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.