• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Πλεύρης – “Ορισμένες πράξεις των αντιεμβολιαστών να πηγαίνουν απευθείας στον εισαγγελέα”

 Πλεύρης – “Ορισμένες πράξεις των αντιεμβολιαστών να πηγαίνουν απευθείας στον εισαγγελέα”

«Η πανδημία μας διδάσκει ότι τα χρήματα, τα οποία επενδύονται στην υγεία μας, βοηθούν και την υγεία του πολίτη, αλλά δίνουν και μια αναπτυξιακή προοπτική», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου του υπουργείου Υγείας στην 85η ΔΕΘ.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου, συνόδευαν τον κ. Πλεύρη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, είπε ότι ο σχεδιασμός προβλέπει να παραμείνουν ανοιχτά. «Έχουμε συνεχή τεστ, μάσκες, παροτρύνουμε στον εμβολιασμό τα παιδιά 12 με 17. Θεωρούμε ότι όλος αυτός ο σχεδιασμός διασφαλίζει και το άνοιγμα των σχολείων και την ασφάλεια των μαθητών και, σε κάθε περίπτωση, έχουμε και τον πλήρη σχεδιασμό, όταν χρειαστούν και αν χρειαστούν νοσηλείες, ώστε να τις αντιμετωπίσουμε», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.