Πλεύρης: “Η εικονιζόμενη δεν είναι η σύζυγός μου αλλά η σύζυγος του Alice Cooper” – Απάντηση σε δημοσίευμα

 Πλεύρης: “Η εικονιζόμενη δεν είναι η  σύζυγός μου αλλά η σύζυγος του Alice Cooper” – Απάντηση σε δημοσίευμα

Σε άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών απάντησε μέσω twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης το οποίο αφορούσε την πρόσφατη παρουσία του σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο και τραγούδησε και ο Άλις Κούπερ.

Η εφημερίδα έγραψε για τον υπουργό που φωτογραφήθηκε δίπλα στον Άλις Κούπερ μαζί με τη σύζυγό του:Remaining Time-0:00FullscreenMute

«Έχει πάει ο κορονοϊός σύννεφο! Άμα λέμε σύννεφο, εννοούμε κεραυνοκαταιγίς! Τα κρούσματα έχουν φτάσει στο θεό και ο Πλεύρης με την Πλεύραινα φωτογραφίζονται δίπλα στον Άλις Κούπερ (ο Πλεύρης είναι ο υπουργός μας της Υγείας, για όσους δεν θυμούνται!)».

Ο κ. Πλέυρης επέλεξε να απαντήσει με μια ανάρτηση του στην οποία επισημαίνει πως η γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία που επέλεξε η εφημερίδα δεν είναι η σύζυγός του, αλλά η σύζυγος του Άλις Κούπερ.

«Αγαπητή @EFSYNTAKTON το να αποκαλείτε “πλεύραινα” τη σύζυγό μου είναι σεξιστικό αλλά δεν σας προβληματίζει. Το να μην γνωρίζετε όμως ότι η εικονιζόμενη δεν είναι η Λένα η σύζυγός μου αλλά η σύζυγος του Alice Cooper θα έπρεπε να σας προβληματίζει» έγραψε ο υπουργός στην ανάρτησή του.

Μανώλης Δράκος