Πλεύρης για Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα κινηθούμε νομικά αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς και νοσηλευτές

 Πλεύρης για Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα κινηθούμε νομικά αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς και νοσηλευτές

Οι απαντήσεις που φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πώς βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας που πέθανε σε ηλικία 9 ετών, προκάλεσαν την αντίδραση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την ύπαρξη κεταμίνης στο παιδί, φέρεται να είπε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για ιατρικό λάθος…

Επειδή έχω ακούσει τις αναφορές, άμεσα θα αναζητήσουμε με τον νόμιμο τρόπο να δούμε το τι έχει ειπωθεί και αν έχουν ειπωθεί αυτά τα οποία περιγράφονται και ακούμε, θα κινηθούμε νομικά εναντίον της κατηγορουμένης γιατί δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί γιατρούς».
Ο κύριος Πλεύρης αποκάλυψε μάλιστα, ότι ήδη έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα και να μαζευτούν τα στοιχεία για τα λεγόμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Το τι έχει πράξει θα το βρει η δικαιοσύνη, είναι κάτι που μας έχει σοκάρει όλους, από εκεί και πέρα, την όποια ευθύνη τυχόν έχει αν προσπαθήσει να την μεταφέρει με ψευδείς κατηγορίες σε βάρος γιατρών, νοσηλευτών και νοσοκομείου, δε θα μείνουμε απαθείς. Θα κινηθούμε με τις νομικές μα διαδικασίες διότι επιτέλους δε μπορεί να θίγονται γιατροί, νοσηλευτές και ένα νοσοκομείο και απλώς να παρακολουθούμε. Ήδη έχω δώσει την εντολή προκειμένου να συλλεγούν αυτά τα στοιχεία γιατί η ανάκριση η οποία γίνεται έχει μία μυστικότητα και πρέπει με έναν νόμιμο τρόπο να παραλάβουμε τι έχει ειπωθεί σε βάρος του νοσοκομείου. Και αν έχουν ειπωθεί αυτά που επιβεβαιώνονται από τις δημοσιογραφικές πηγές, θα κινηθούμε νομικά εναντίον της κατηγορουμένης και θα λογοδοτήσει όχι μόνο για τις τυχών απεχθείς πράξεις που κατηγορείται αλλά και για συκοφαντία σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών».

πηγή: newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος