• 25 Ιουνίου, 2021

Πιτσούλη: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης… χαιρέτησε τον πλάτανο”

 Πιτσούλη: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης… χαιρέτησε τον πλάτανο”

Δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες ασκήθηκε στον γνωστό ηθοποιό, καθώς σε βάρος του έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του οι οποίες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε μέσω υπομνήματος εξηγήσεων που κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε από τον κ. Σπυρόπουλο τις εις βάρος του καταγγελίες.

Ο Γεωργιάδης δικαιώνει ανοιχτά τον Καρανίκα για την κάνναβη – Η “μυστική” συνάντηση πριν την κατάρτιση του νομοσχεδίου (vid)

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μιλώντας στο «Πρωινό» για την υπόθεση, δήλωσε τα εξής:

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Δρ. Τζέκιλ; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία.

Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;»

«Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Δείτε όσα δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη: