• 13 Ιουνίου, 2021

Pitsos: Σχέδιο της Pyramis για επανεκκίνηση δύο γραμμών παραγωγής

 Pitsos: Σχέδιο της Pyramis για επανεκκίνηση δύο γραμμών παραγωγής

Η εταιρεία Pyramis αγόρασε μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της Πίτσος και το αμέσως προσεχές διάστημα, θα προχωρήσει σε επένδυση δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό γνωστοποίησε η εταιρεία Pyramis, με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει: «Χθες αργά το απόγευμα ενημερώθηκα επισήμως από την εταιρεία “Pyramis”, ότι το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων της “Πίτσος” έγινε. Είμαι υπερήφανος που άλλη μια πρωτοβουλία μας πιάνει τόπο, για να δημιουργούν εκ νέου θέσεις εργασίας που χάθηκαν. Συνεχίζουμε!».

Συγκεκριμένα, η επιστολή προς τον υπουργό αναπτυξης, που υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis Νικόλαος Μπακατσέλος, αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως σχετικά με την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, που αφορά στην εξαγορά του εξοπλισμού του εργοστασίου Πίτσος στο Ρέντη.

Όπως ενημερώθηκα σήμερα από τη διοίκηση της εταιρείας, η πρότασή μας για αγορά μέρους του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου έχει γίνει δεκτή.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην αποσαφήνιση του περιεχομένου της συμφωνίας και στην υλοποίηση της επένδυσης από πλευράς μας, δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών.

Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές που έχετε κάνει εξαρχής, ώστε να στηρίξετε αυτό το εγχείρημα.

Σας διαβεβαιώνω πως με τη βοήθειά σας θα υλοποιήσουμε το όραμά μας για την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της πατρίδας μας και την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των ικανοτήτων των πρώην εργαζομένων της.