• 18 Ιουνίου, 2021

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδομάρτυρας ο Χρήστος Καλογρίτσας

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδομάρτυρας ο Χρήστος Καλογρίτσας

Ψευδομάρτυρα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Χρήστο Καλογρίτσα αντιδρώντας με σφοδρότητα στα όσα υποστηρίζει ο επιχειρηματίας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τον Νίκο Παππά για τους χειρισμούς του στην διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ:

Ο διακαής πόθος του ψευδομάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα να μην επιστρέψει τα τρία εκατ. ευρώ και να πολιτικοποιήσει μια καθαρά ιδιωτική διαφορά δεν κρύφτηκε ούτε στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής.

Καλογρίτσας: «Ήρθα εδώ να μιλήσω για την εικονικότητα της σύμβασης, όχι για να μην πληρώσω τα τρία εκατομμύρια. Αυτά ούτως ή άλλως δεν θα τα πληρώσω. Από αυτή τη διαδικασία θα βγάλω λεφτά».

Υπενθυμίζουμε ότι ένα ακόμα τεκμήριο που καταρρίπτει τα περί «μπροστινού» είναι η υπεύθυνη δήλωση του υιού Καλογρίτσα (4/7/2016, ενάμισι μήνα, δηλαδή, πριν τη συνάντηση Καλογρίτσα-Χούρι και δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό) ότι έχει τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν ως μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του.

Ο κ. Καλογρίτσας, ωστόσο, όπως ο ίδιος έδειξε στην επιτροπή, αγωνιά ιδιαιτέρως για τον συνεταίρο του και σύμβουλο Μητσοτάκη εκείνη την περίοδο, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο αποκάλεσε «παιδί» του.

Οψόμεθα…