• 28 Ιανουαρίου, 2021

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ζητάει συνδρομή του διεθνούς παράγοντα ο κ. Μητσοτάκης αφού λέει πως δεν γίνονται έρευνες από το Oruc Reis;

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ζητάει συνδρομή του διεθνούς παράγοντα ο κ. Μητσοτάκης αφού λέει πως δεν γίνονται έρευνες από το Oruc Reis;

“Για ποιον λόγο ζητάμε την διπλωματική συνδρομή της ΕΕ και του διεθνούς παράγοντα εάν δεν υπάρχουν έρευνες του Oruc Reis και μόνο προκλήσεις”, επισημαίνει διατυπώνοντας το ερώτημα πηγή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα που απηύθυνε νωρίτερα ο πρωθυπουργός.

“Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλα επικοινωνία. Καλά θα κάνει στις ευαίσθητες αυτές στιγμές να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερα. Αλλιώς, κρείττον σιγάν”, αναφέρει η ίδια πηγή.

Αναλυτικά η Κουμουνδούρου επισημαίνει:

Την 3η συνεχόμενη ημέρα που το Τουρκικό ερευνητικό παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, εμφανίστηκε με τηλεοπτικό διάγγελμα ο Έλληνας ΠΘ για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν έρευνες παρά μόνο προκλήσεις.

Αν δεν υπάρχουν έρευνες και άρα παραβίαση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ποιος ο λόγος να ζητάμε τη διπλωματική συνδρομή τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κυρώσεις όσο γενικότερα και του Διεθνούς παράγοντα.

Όπως και με τη παρουσία Τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος σε νησίδα του Έβρου, όπου το ΥΠΕΞ έκανε επίσημο διάβημα αλλά κατά τα άλλα δεν είχαμε παραβίαση, έτσι και τώρα δεν έχουμε παραβίαση απλά ανάπτυξη των στόλων. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλα επικοινωνία. Καλά θα κάνει στις ευαίσθητες αυτές στιγμές να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερα. Αλλιώς, κρείττον σιγάν.