• 29 Ιουλίου, 2021

Πέθανε ο μοναχογιός του Βασίλη Αυλωνίτη, Γιάννης

 Πέθανε ο μοναχογιός του Βασίλη Αυλωνίτη, Γιάννης

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο μοναχογιός του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού, Βασίλη Αυλωνίτη, Γιάννης. Ο Γιάννης Αυλωνίτης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και μεγάλωσε με όλες τις αρετές του αγαπημένου ηθοποιού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Μαζί με την αδελφή του, Ελένη, βρίσκονταν συνεχώς στα γυρίσματα ταινιών, αλλά και στα παρασκήνια των θεάτρων, όπου έπαιζε ο πατέρας τους μαζί με τη Βασιλειάδου, τον Ρίζο, τον Φωτόπουλο, τον Σταυρίδη. Όπως θυμούνται, μάλιστα, ηθοποιοί που έπαιζαν με τον Βασίλη Αυλωνίτη, ο ίδιος είχε πάντα στο πλευρό του τα παιδιά του, τα οποία λάτρευε.

“Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάντα μιλούσε για τον πατέρα του και παππού μου και όσα έζησε μαζί του. Ήταν πολύ υπερήφανος άνθρωπος και έτσι θα τον θυμάμαι”, λέει στην Espresso ο εγγονός του μεγάλου κωμικού, που πήρε και το όνομά του, Βασίλης Αυλωνίτης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον «Γιαννάκη» -όπως τον αποκαλούσε και ο πατέρας του- στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης.

“Ο μπαμπάς μου είχε συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες που πρωταγωνιστούσε ο παππούς μου. Του έλεγε ο παππούς ότι “θέλουμε ένα παιδί σε αυτή την ταινία, έλα εσύ Γιαννάκη”. Και έτσι έπαιζε στο πλευρό του. Πίσω του ο πατέρας μου αφήνει μια εγγονή, στην οποία τιμής ένεκεν έδωσα το όνομα Βασιλεία για να συνεχιστεί το γένος” αναφέρει συγκινημένος.