• 21 Οκτωβρίου, 2020

Πέθανε η Berta από το “Two and a Half Men”

 Πέθανε η Berta από το “Two and a Half Men”

Η είδηση του θανάτου της Conchata Ferrell, την οποία γνώρισε ευρέως το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη χιουμοριστική σειρά Two and a Half Men, έχει προκαλέσει θλίψη.

Η Conchata Ferrell, η οποία ήταν υποψήφια για Emmy τρεις φορές για την Μπέρτα, εμφανίστηκε σε περισσότερα από 200 επεισόδια της δημοφιλούς σειράς και βρισκόταν στο καστ της σειράς LA Law, το οποίο διανύει την έκτη του σεζόν.. Η Conchata Ferrell, πέθανε τη Δευτέρα στο Sherman Oaks Hospital λόγω επιπλοκών μετά από καρδιακή ανακοπή. Ηταν 77 κι έφυγε «εν ειρήνη περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της» όπως ανέφεραν οι οικείοι της εκλιπούσας.

«Ήταν ένας όμορφος άνθρωπος», είπε ο αστέρας του Two and a Half Men Jon Cryer. «Ο χαρακτήρας της Berta ήταν μια εφεύρεση των συγγραφέων. Η ζεστασιά και η καλοσύνη της Chatty ήταν τα πραγματικά δυνατά σημεία του χαρακτήρα της» συμπλήρωσε.

«Η απόλυτη γλύκα, μια ολοκληρωμένη επαγγελματίας, μια γνήσια φίλη. Μπέρτα, τα οικοκυρικά σου ήταν… ύποπτα, όμως το να… φέρνεις βόλτα τους ανθρώπους, ήταν τέλειο…» έγραψε ο Charlie Sheen.