Περιστέρι: Αυτός είναι ο 20χρονος που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα – Το άγνωστο περιστατικό

 Περιστέρι: Αυτός είναι ο 20χρονος που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα – Το άγνωστο περιστατικό

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δολοφόνος της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι με τις έρευνες να εστιάζονται στον 21χρονο σύντροφό της.

Ο νεαρός έχει εξαφανιστεί από την ημέρα της δολοφονίας την 17χρονης στο Περιστέρι και οι αρχές έχουν «χτενίσει» τις γύρω περιοχές αλλά και τα σημεία όπου συνήθιζε ο ύποπτος να βρίσκεται. Οι ομοεθνείς του δηλώνουν πως δεν τον έχουν δει από εκείνη την ημέρα και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται.

Έρευνα στο κινητό της 17χρονης

Τους 10 μήνες που η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον 20χρονο οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να ολοκληρώσει την σχέση της με τον καταζητούμενο.

Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης φαίνεται πως οι Αρχές εντόπισαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου που είχε στείλει ο νούμερο ύποπτος για την δολοφονία.

Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 20χρονο θα αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν έτσι το δρομολόγιο διαφυγής του.

Το άγνωστο περιστατικό

Με τις έρευνες των Αρχών έρχονται στο φως στοιχεία για την σχέση του ζευγαριού.Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 20χρονος.Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Θεόκριτος Αργυριάδης