• 16 Ιανουαρίου, 2022

Πεδίο μάχης το σχολείο ανάμεσα σε δυο ΕΠΑΛ στην Πάτρα

 Πεδίο μάχης το σχολείο ανάμεσα σε δυο ΕΠΑΛ στην Πάτρα

Ξέφυγαν μαθητές και εξωσχολικοί στην Πάτρα.

Την Τρίτη ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στο 2ο και στο 6ο ΕΠΑΛ με έναν μαθητή να καταλήγει στο νοσοκομείο. Αφορμή στάθηκε η διαμάχη μεταξύ 15χρονου μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ και εξωσχολικού για τα μάτια μιας κοπέλας.

ΚΙΝΑΛ: Τα στοιχεία ενόψει του 2ου γύρου – Το τηλεφώνημα Παπανδρέου στον Λοβέρδο και το “στίγμα” Ανδρουλάκη – ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ… αναλύουν μετεκλογικά σενάρια

Το πρωί της Τρίτης (8/12), όπως αναφέρει το pelop.gr, ο νεαρός εξωσχολικός μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ και όταν ο 15χρονος μαθητής αντελήφθη την παρουσία του, τον πλησίασε και φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα επεισόδια…

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εξωσχολικός ανταπέδωσε την μπουνιά τραυματίζοντας τον 15χρονο μαθητή στη μύτη. Τότε φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου, που παρακολουθούσαν το περιστατικό, άναψαν καπνογόνο και έναν πυρσό, με την κατάσταση σύμφωνα με μαρτυρίες να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σχολικό συγκρότημα, όπου συστεγάζονται το 2ο και 6ο ΕΠΑΛ Πατρών, και μετέφερε τον τραυματία στο Καραμανδάνειο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σημείο έφθασαν επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής – σύμφωνα πάντα με το pelop.gr – να έχουν υποβληθεί μηνύσεις από την Διεύθυνση του σχολείου, ή μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – όπως αναφέρει το flamis.gr – πρόκειται για την πέμπτη φορά μέσα σε λίγο καιρό που σημειώνονται τέτοια επεισόδια στο ίδιο σχολείο! 

Με πληροφορίες από pelop.gr και flamis.gr