Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας – “Ανακρίβειες και ψεύτικες μαρτυρίες”

 Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας – “Ανακρίβειες και ψεύτικες μαρτυρίες”

Με νέα δήλωσή του, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα, απαντά σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει στον Alpha:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω την εκδοχή των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, πίσω από κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Και οι δύο γονείς τις τελευταίες ημέρες μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές είναι κοντά στην επίλυση της υπόθεσης και αναμένονται απαντήσεις για το τι έχει συμβεί με τα τρία άτυχα κοριτσάκια.

Και η μητέρα των παιδιών μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος χτες, Τετάρτη για τα όσα λέγονται και γράφονται. «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων», είπε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος στη συζήτησή τους, παραθέτει στοιχεία, εκθέσεις και σενάρια για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, με την ίδια να αναρωτιέται:

«Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν… πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;».

Χρήστος Σταθόπουλος