Πάτρα: “Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες πορτρέτα;”

 Πάτρα: “Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες πορτρέτα;”

Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» αναφέρει και συγκλονίζει η ζωγράφος που έφτιαξε τα πορτρέτα της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το θάνατό τους.

Η Αλεξάνδρα Κρεζία είναι ζωγράφος – χαράκτρια, η οποία είχε συνεργαστεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία της είχε ζητήσει να φτιάξει τα πορτρέτα των δύο παιδιών.

H καλλιτέχνιδα, η οποία είχε δημιουργήσει τα σκίτσα που έχουν γίνει viral, σχολίασε σε ανάρτησή της στα social media την είδηση της προφυλάκισης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει την καλλιτέχνιδα, της είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους. Η ζωγράφος ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η 33χρονη για τις δύο κόρες της.

Λίγους μήνες αργότερα και αφότου έγινε γνωστή η υπόθεση στο πανελλήνιο, η Αλεξάνδρα Κρεζία ξέσπασε κατά της φερόμενης ως δολοφόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» έγραψε.

Πηγή: pelop.gr

Χρήστος Σταθόπουλος