• 29 Ιανουαρίου, 2022

Πάτρα: Σοκάρει μητέρα της 14χρονης αθλήτριας – “Ετσι μου περιέγραψε όσα έζησε από τον προπονητή της”

 Πάτρα: Σοκάρει μητέρα της 14χρονης αθλήτριας – “Ετσι μου περιέγραψε όσα έζησε από τον προπονητή της”

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης μαθήτριας από την Πάτρα η οποία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 47χρονο προπονητή της.

Η μητέρα της 14χρονης μίλησε στον Max Fm, περιγράφοντας τι ακολούθησε όταν την περασμένη Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, πήγε να πάρει την κόρη της που έκανε προπόνηση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντί για ανακριτή περνάει αυτόφωρο μετά από νέα καταγγελία

‘Όταν μπήκε στο αμάξι, την ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι κανονίσει αλλά η κόρη μου είπε και όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε. Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πολύ αναστατωμένο και ανήσυχο. Εγώ την ρώτησα αν είναι κουρασμένη και τι έχει και δεν ήθελε να μου πει στην αρχή. Μετά από πίεση μου μου είπε πως ήθελε να αλλάξει προπονητήριο. Όταν την ρώτησα γιατί άρχισε να κλαίει και μου αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά την διάρκεια της προπόνησης άπλωσε χέρι. Ότι είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση.

Εγώ έπαθα σοκ. Τηλεφώνησα στον 47χρονο προπονητή και τον ρώτησα αν θα είναι στο γυμναστήριο. Μου απάντησε πως θα είναι και τότε πήγα από εκεί. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα Τι κάνεις; Έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14 ετών; Αυτός που απάντησε αρχικά πως κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ήταν μόνος με το παιδί ενώ όταν του είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία μου απάντησε πως είναι Χριστούγεννα και τι είναι αυτά που κάνω. Ωστόσο εγώ πήγα άμεσα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό” είπε η μητέρα της 14χρονης.

Ανέφερε επίσης ότι το παιδί είναι πολύ αγχωμένο και φοβισμένο ενώ σημείωσε ότι όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με την μητέρα η 14χρονη αθλήτρια είχε ξεκινήσει προπονήσεις το καλοκαίρι για έναν μήνα, ωστόσο τότε δεν συνέβη κάτι. Είχε σταματήσει λόγω υποχρεώσεων και ξεκίνησε ξανά τις προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα. Εκείνη την ημέρα δεν ήταν παρών ο 47χρονος, παρά μόνο την Τετάρτη.

Πηγή: dete.gr