• 14 Μαΐου, 2021

Πάτρα: Πάρτι στις…σκάλες μετά την απαγόρευση (vid)

 Πάτρα: Πάρτι στις…σκάλες μετά την απαγόρευση (vid)

Δεν έπεφτε καρφίτσα στα καταστήματα εστίασης όλη τη Δευτέρα, ημέρα επαναφοράς της εστίασης στην κανονικότητα, με περιορισμούς και εμπόδια μεν, με πολλή διάθεση για διασκέδαση από την πλευρά των πολιτών δε.

Ωστόσο φαίνεται ότι η ενδεκάτη βραδινή η οποία τηρήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των καταστηματαρχών εστίασης είναι άλλο ένα μέτρο, πέραν της μουσικής, καταδικασμένο να αποτύχει.

Η νεολαία της Πάτρας το απέδειξε αυτό με το «καλημέρα» του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης και με το «καληνύχτα» στις 10.45 καθώς τα καταστήματα χρειάζονται ένα τέταρτο περίπου για να μαζέψουν τραπεζοκαθίσματα και να κλείσουν.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας στα σκαλιά της Πανταννάσης μετατράπηκε σε κανονική διαδήλωση με τους νεολαίους να έχουν κατακλύσει τα σκαλιά κρατώντας ποτά σε πλαστικά ποτήρια και να τραγουδούν α καπέλα για να κάνουν κέφι, μιας και ούτε στα καταστήματα είχαν αυτή την ευκαιρία. Χωρίς μάσκες και με άφθονο κέφι, η Πάτρα το.. έκαψε στα σκαλιά της Παντάνασσας.

Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο του thebest.gr το πάρτι συνεχίστηκε σε εξωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, το πάρτι -χωρίς μάσκες- μεταφέρθηκε στα σκαλιά της Πανταννάσης, με τους νέους να κρατούν ποτά σε πλαστικά ποτήρια και να τραγουδούν α καπέλα για να κάνουν κέφι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου η εστίαση τα πήγε πολύ καλά χθες πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και όλες τις ώρες. Ρίο και Βραχνέικα έζησαν εποχές δόξας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα μαγαζιά του κέντρου. Η ίδια κίνηση αναμένεται και σήμερα.

Πηγή: thebest.gr