• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πάτρα: Επεισόδιο με ναυαγοσώστη στην πισίνα ξενοδοχείου – Άφωνοι με την ταυτότητα του δράστη

 Πάτρα: Επεισόδιο με ναυαγοσώστη στην πισίνα ξενοδοχείου – Άφωνοι με την ταυτότητα του δράστη

O κακός χαμός στην Πάτρα, μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο. Οι πελάτες προσπαθούσαν να πιστέψουν τις εικόνες που εκτυλίσσονταν μπροστά τους…

Πρώην Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τα λογικά του και κυκλοφορούσε οπλισμένος στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στην Αχαΐα. Ο Εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και οι γιατροί πρότειναν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Το επεισόδιο έγινε χθες το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 69χρονος απόστρατος αξιωματικός πήγε στην πισίνα και μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών επιδείκνυε στον ναυαγοσώστη ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, φοβήθηκαν με την περίεργη συμπεριφορά του και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί περιπολικού που πήγε στο σημείο, συνέλαβαν τον πρώην υποστράτηγο και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές της Πάτρας.

Ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο για τον οπλισμό, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο Ρίο, τον εξέτασαν οι γιατροί και εισηγήθηκαν την νοσηλεία του στη Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Πατρών.

Πηγή: newsit.gr – flamis.gr