• 19 Οκτωβρίου, 2021

Πάτρα – Αγώνας καρτ: Δεν υπήρχε άδεια για θεατές

 Πάτρα – Αγώνας καρτ: Δεν υπήρχε άδεια για θεατές

Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως σχετικά με τον αγώνα καρτ στην Πάτρα που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 6χρονου αγοριού και δείχνουν εγκληματική προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα.

Ο αγώνας καρτ στην Πάτρα δεν ήταν δηλωμένος λόγω κοροναϊού σαν κανονική αθλητική εκδήλωση με θεατές και τα ηλεκτροκίνητα καρτ δεν ήταν ασφαλισμένα στο κύριο ασφαλιστήριο. Σε αυτά, έρχεται να προστεθεί μια σοβαρότατη καταγγελία διασώστη του ΕΚΑΒ για τις σκηνές που ακολούθησαν μετά το ατύχημα.

Το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία αφύπνισης του 6χρονου που εξελίσσεται ομαλά. Για όλα όσα συμβαίνουν ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι γονείς του μικρού Φώτη, που ελπίζουν μέσα στις επόμενες μέρες να μιλήσουν ξανά με το παιδί τους.

Όλα αυτά την ώρα που αποκαλύπτεται πως για τον αγώνα δεν υπήρχε άδεια για θεατές. Στήθηκε μια πίστα στο κέντρο της Πάτρας, υποτίθεται έρημη, και όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν από τα κάγκελα, βαφτίστηκαν διερχόμενοι. Κάτι που διαβάσαμε και στην ανακοίνωση της διακοπής του αγώνα.