• 28 Νοεμβρίου, 2020

Πατουλίδου: Από τη συμπεριφορά μας θα κριθεί η πορεία της πόλης

 Πατουλίδου: Από τη συμπεριφορά μας θα κριθεί η πορεία της πόλης

Την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι από τη συμπεριφορά μας θα κριθεί η πορεία της πόλης, υπογραμμίζει, σε μήνυμά της, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, εν αναμονή των ανακοινώσεων για νέα μέτρα στη Θεσσαλονίκη.

Σεισμός στη Σάμο: Τεράστιες ζημιές – 300 σπίτια μη κατοικήσιμα, 11 σχολεία ακατάλληλα

«Αρχίζει μία περίοδος και για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, που ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Δοκιμασία είναι», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Η κ. Πατουλίδου αναφέρει ότι «η κεντρική διοίκηση αποφασίζει και λαμβάνει μέτρα προστασίας και εμείς καλούμαστε να τα εφαρμόσουμε», απευθύνει έκκληση σε όλους να σταθούν «στο πλευρό των επιστημόνων, των λοιμωξιολόγων, των γιατρών και των νοσηλευτών» και σχολιάζει ότι η στάση όλων «μπορεί να τους απαλλάξει από ένα επιπρόσθετο βάρος ή το αντίθετο».

Σχετικά με τις υπηρεσίες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί ότι θα λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της κεντρικής διοίκησης, ενώ αναφέρει ότι τα έργα που είναι υπό την εποπτεία και επίβλεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας και αφορούν όλους τους Δήμους εξελίσσονται κανονικά και τηρούνται αυστηρά τα χρονοδιαγράμματά τους.