“ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” ή “Κίνημα Αλλαγής” σκέτο; – Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για το νέο όνομα του κόμματος

 “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” ή “Κίνημα Αλλαγής” σκέτο; – Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για το νέο όνομα του κόμματος

Το πρώτο όνομα θα έχει ως έμβλημα το υπάρχον ρόδο με κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα, ενώ το δεύτερο τον ιστορικό πράσινο ήλιο που ανατέλλει

«Κίνημα Αλλαγής» ή «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής»; Αυτές θα είναι οι δύο επιλογές που θα έχουν τα μέλη του κινήματος που θα αποφασίσουν την Κυριακή που μας έρχεται, 8 Μαΐου, για το όνομα που θα έχει το κόμμα από ‘δω και πέρα

Το ψηφοδέλτιο θα είναι λιτό και ξεκάθαρο με την πρώτη ονομασία περί Κινήματος Αλλαγής σκέτο, να έχει το υπάρχον σήμα, ένα ρόδο, με κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα, που συμβολίζει την ελπίδα, τις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής παράταξης και σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης.

Η δεύτερη ονομασία («ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής») έχει ως έμβλημα τον γνωστό πράσινο ήλιο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος που ανατέλλει.

Όπως τόνισε πρόσφατα ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης από την Πάτρα, «το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στη διαδικασία της 8ης Μαΐου». Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και οι εσωκομματικές τοπικών οργάνων του Κινήματος καθώς και για αντιπροσώπους στο συνέδριο του κόμματος.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, «την Κυριακή 8 Μαΐου, εκλέγουμε Νομαρχιακές & Δημοτικές Οργανώσεις, συνέδρους, ενώ αποφασίζουμε και για το όνομα της παράταξης μας!».

πηγή: newsbeast.gr

Χρήστος Σταθόπουλος