Πάρτι στη Μυτιλήνη ποδοσφαιριστή μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ – Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ.

 Πάρτι στη Μυτιλήνη ποδοσφαιριστή μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ  – Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Η γιορτή του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή αθηναϊκής ΠΑΕ με ευρωπαϊκές διακρίσεις και η μεγάλη συγκέντρωση κόσμου, προκάλεσαν την έρευνα της αστυνομίας.

Ο συγκεκριμένος, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ΠΑΕ, έκανε συγκέντρωση σε σπίτι στην περιοχή της Γέρας, όπου το παρών έδωσαν πάνω από 40 άτομα, με την μουσική και τα βεγγαλικά να κλέβουν την παράσταση.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media και οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, είχαν ως αποτέλεσμα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριος Ντουρουντούς να αναθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να διακριβωθεί το είδος της εκδήλωσης και αν γι’ αυτήν δεν υφίστανται οι σχετικοί περιορισμοί και απαγορεύσεις που μέχρι πρότινος ίσχυαν και συγκεκριμένα έως τις 15 Μαΐου.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών, στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν για τα καταστήματα εστίασης.

Χρήστος Σταθόπουλος