• 24 Ιουνίου, 2021

Πάρτι στα Χανιά με 300 άτομα – Δυνατή μουσική, χορός και ποτά έως τα ξημερώματα (vid)

 Πάρτι στα Χανιά με 300 άτομα – Δυνατή μουσική, χορός και ποτά έως τα ξημερώματα (vid)

Περισσότερα από 300 άτομα συμμετείχαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά. Το πάρτι άρχισε λίγο μετά τις 11.30-12 το βράδυ, με δυνατή μουσική, χορό και ποτό και διήρκησε έως τις 5 τα ξημερώματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο του flashnews.gr, υπάρχει αρκετός συνωστισμός.

Το πάρτι “πήρε μπροστά” όταν ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Στη συνέχεια, σε ένα άλλο σημείο της πλατείας μια δεύτερη παρέα έφερε ακόμη ένα ηχείο και η περιοχή θύμιζε συναυλία από τα πολλά ντεσιμπέλ, ενώ οι παρευρισκόμενοι προμηθεύονταν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή.

ΠΟΕΔΗΝ: Συκοφαντίες τα περί μη εμβολιασμού των υγειονομικών

Στο σημείο οι επιχειρήσεις είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο και ενώ τα καταστήματα άδειασαν από τους πελάτες τους, οι συγκεντρωμένοι κάθισαν στα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έσπασαν μπουκάλια, ενώ κάποια στιγμή κατά τις 02:30 δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες “εκδηλώσεις”.

Πηγή: flashnews.gr