• 26 Ιουλίου, 2021

Πάρος: Γεμάτο το ξενοδοχείο καραντίνας – Τι έγινε με τους 18χρονους που έμειναν για 16 ώρες στο πάρκινγκ

 Πάρος: Γεμάτο το ξενοδοχείο καραντίνας – Τι έγινε με τους 18χρονους που  έμειναν για 16 ώρες στο πάρκινγκ

Εξηγήσεις για το περιστατικό με τους έξι 18χρονους που έμειναν για 16 ώρες σε πάρκινγκ στην Πάρο καθώς το ξενοδοχείο καραντίνας ήταν γεμάτο έδωσε ο δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος.

ύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν μπορούσαν να βρουν ένα κατάλυμα για να απομονωθούν και αναγκάστηκαν να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα και μοναδικό ξενοδοχείο καραντίνας της Πάρου ήταν γεμάτο και δεν μπορούσε να δεχτεί άλλους ασθενείς.

Οι δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν πυρετό και ρίγη, ωστόσο επί 16 ώρες έμειναν αβοήθητοι στο πάρκινγκ. Γονείς των παιδιών επικοινώνησαν με την ΕΡΤ ζητώντας βοήθεια για τα παιδιά τους καθώς δεν ήξεραν τι άλλο να κάνουν.

Επιδεινώνεται η κατάσταση στα νησιά με την έξαρση των κρουσμάτων – Αδυναμία κάλυψης σε νοσούντες

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν μπορούσαν να βρουν ένα κατάλυμα για να απομονωθούν και αναγκάστηκαν να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας του νησιού καθώς , το ένα και μοναδικό ξενοδοχείο καραντίνας της Πάρου ήταν γεμάτο και δεν μπορούσε να δεχτεί άλλους ασθενείς.

Η ΕΡΤ ανέφερε στο ρεπορτάζ πως παρότι η Πολιτική Προστασία, δεν είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία στα νησιά, ξεκίνησε άμεσα προσπάθεια, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια…

Ο κ.Κωβαίος επιβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο καραντίνας ήταν γεμάτο και δεν μπορούσαν να φιλοξενηθούν οι 18χρονοι, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για όσα έγιναν στο νησί….