Παρέμβαση αναρχικών στην παρουσίαση του βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη (εικόνες)

 Παρέμβαση αναρχικών στην παρουσίαση του βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη (εικόνες)

Παρέμβαση στον Ελληνικό Κόσμο, εκεί όπου παρουσίαζε το βιβλίο του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησαν αναρχικοί, οι οποίοι ζητούν την άμεση απελευθέρωση του απεργού πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για το νέο βιβλίο του Άδωνι Γεωργιάδη, με τίτλο “Απλά μαθήματα ρητορικής” στον Ελληνικό Κόσμο, στον Ταύρο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης οι Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Γρηγόρης Ψαριανός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

«Αποφασίσαμε να παρέμβουμε και να διαταράξουμε την ομαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης παρουσίασης τόσο υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης και στήριξης προς τον σύντροφο μας και απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος επ’αόριστον, παρόλο που πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης του για όλες τις ποινές του του έπειτα από 8.5 χρόνια κράτησης, αλλά και για να καταδείξουμε αυτός ο συρφετός εξειδικεύεται μόνο σε ενός είδους ρητορικής και αυτή δεν είναι άλλη από τη ρητορική του μίσους».

Θεόκριτος Αργυριάδης