• 24 Οκτωβρίου, 2021

Παρασκήνιο: “Καμώματα” Μπογδάνου βλέπουν στη ΝΔ επιχειρώντας να σβήσουν τις φωτιές που εκθέτουν τον πρωθυπουργό

 Παρασκήνιο: “Καμώματα” Μπογδάνου βλέπουν στη ΝΔ επιχειρώντας να σβήσουν τις φωτιές που εκθέτουν τον πρωθυπουργό

Χωρίς  επίσημα σχόλια πέραν της τελευταίας ανάρτησης του ίδιου στο twitter, η ΝΔ επιχειρεί να βγει από μια ακόμη δύσκολη θέση, που της επιφύλαξε ο Βουλευτής της Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Όμως καλά πληροφορημένες πηγές εξήγησαν ότι το μήνυμα που στάλθηκε αρμοδίως και ακαριαία στον κ. Μπογδάνο ήταν να ανασκευάσει και να «μαζευτεί» αμέσως.  

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Στα πηγαδάκια στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα κάποιοι είδαν με ενόχληση «καμώματα αλά Πολάκη, που θα γίνουν βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης να εκθέτει τον Πρωθυπουργό, όπως οι κατά καιρούς τοποθετήσεις Πολάκη μετατρέπονται σε στοχοποίηση Τσίπρα» έλεγαν χαρακτηριστικά. Και δεν έπεσαν έξω στην ανάλυση τους καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε με νόημα ότι «δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί και ο Μητσοτάκης Μπογδάνος είναι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρωθυπουργός στο κάδρο της σφοδρής κριτικής μετά το σάλο με τον Μπογδάνο – Τι μεσολάβησε από την άρνηση μέχρι τη… “συγγνώμη” του βουλευτή

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι από το Μαξίμου πάντως απέδιδαν ως μια απέλπιδα προσπάθεια να επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ να ταυτιστεί ο Πρωθυπουργός με τέτοια ρατσιστικά σχόλια. Και όλα αυτά την στιγμή που η Κυβέρνηση επιχειρεί σοβαρά ανοίγματα στην νεολαία και στον κεντρώο χώρο.

  • Η καμπάνια για τα μέτρα στήριξης της νεολαίας με το συνολικό σχέδιο 90 σημείων, που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός από την ΔΕΘ, αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Οι συνεργάτες του δουλεύουν στο φουλ προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την ειδική εκδήλωση με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα σηματοδοτήσει και την αρχή των περιοδειών του ανά την Ελλάδα όπου θα λαμβάνουν χώρα συζητήσεις με νέους.

«Σχεδιάζουμε μια πολιτική φθηνότερης στέγης για νέους γονείς με εισοδηματικά κριτήρια όχι απαραίτητα μέσω των ακινήτων, που έχουν περάσει στην κυριότητα του ΕΤΑΔ» προσέθετε στενός συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη μια ακόμη ψηφίδα σε αυτό το σχέδιο για πρόσβαση στις θέσεις εργασίας, στην γνώση, στον εθελοντισμό-πολιτισμό-αθλητισμό-περιβάλλον, στήριξη νέων γονιών, φοιτητών και μαθητών, υγιεινή ζωή, καταπολέμηση ψυχικών νόσων κ.ο.κ.